Halllo!

Nu är det bara en dag kvar här, känns grymt bra. Hller på bli sjuk så det suger dock. Har jätte ont i huvudet och är snuvig som tusan! Jag såg True Blood igår avsnitt ett på andra säsogen, de är så grymt jävla bra, måste vara den bästa serien som har gjorts. . Idag ska jag städa bilen för den se förjävlig ut som vanligt sedan ska ag bjuda på mat här, kanske göra tacos.
Syns Imorgonkvälll giiirls!

PUSSSSSSSSSSSSS

Heeej!

Jag kan nog inte beskriva med ord hur gald jag är idag. JAG KOMMER HEM PÅ FREDAG!!!!! FATTA NI??? Jag får äntligen vara med mina favoriter. Nu hinner jag träffa micka innan hon drar iväg bort från Sverige. Jag längtar efter alla så mycket. Så nu är det bara typ två dagar kvar tills jag kommer hem. Ska bli superskönt vill jag.
Jag hoppas alla har det superbra, ikväll ska jag ut coh käka middag med philip, sen imorgon blir det att städa bilen och planera för att åka hem.

PUSSPUSSSSSSS

Heeej!

Nu har jag kommmit tillbaka till Borlänge. Fy fan vilken helg. shopping, dricka och äta är vad vi har gjort! Fredag var så jävulst rolig, har nog inte haft så kul på länge. ördag blev sämre på grund av mina dåliga vanor när det gäller att dricka alcohol! Hoppas att alla öviksbor har det bra, nu är det snart bara en veka kvar tills jag kommer hem. Längtar som fan kan jag lova!

Och tack för en toppenhelg i Stockholm, det var vekligen något jag behövde. Nu blir det glass och mys med Philip!

PUSSS

tiina

Här kommer en bild på mig ;)


Hejhej hopp!

JAg sitter och lira poker och det gå dåligt, igår vann jag en pott på 100 kr:) kändes kul! Ska snart tvätta alla kläder jag ska ha imorgon med mig till stockholm! fan vad jag längta, kan inte bli dåligt med dom jag åker med. Såklart att jag hade velat träffa alla brudar men sånt är livet. KOmmer hem den 15 eller 20 september:)

Skriver mer sen! PUSSSS


tiina

Naaawww!

Här är mina två favoriter <3


Philip & Casper


hejhoppgummisnopp!

Idag har jag varit duktig och skrivit mitt cv:) Så imorgon ska jag gå och lämna in det. Jag ska även lägga upp en bild på hunden, fick inga bra bilder men ni få ju se hur han se ut! Jag har även ladda hem backpacker, så jäävlakul.



Hejhej!

Idag har jag fan inte gjort något alls, är super less och super trött. Sitter och spela poker från och till. Philip har varit borta hela dagen!

Hoppas ni har det öviksbrudar!

Tre dagar kvar till STOCKHOLM OCH FEST!

RSS 2.0